Ανθρώπινο Δυναμικό

Είστε εδώ

Σπύρος Γόγολος

Διευθυντής Φροντιστηρίων Newtone

Φιλόλογος

Αποφοίτησε από το Τμήμα της Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1999. Δίδαξε στο Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2000 ως το 2013. Παρείχε υπηρεσίες συνοδείας, εποπτείας, διερμηνείας και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας, σε προγράμματα φιλοξενίας νέων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, από το 2003 ως το 2009. Εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας, του Δήμου Κόνιτσας για το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, για το Α΄ εξάμηνο του 2004. Κατά το σχολικό έτος 2004-2005, δίδαξε στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γυμνάσιο- Λύκειο) με πλήρες ωράριο και κατά τα σχολικά έτη 2005-2009, στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Π.Δ.Σ). Παράλληλα, από το 2000 μέχρι το 2015 εργάστηκε ως καθηγητής σε διάφορα φροντιστήρια της πόλης. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Συμμετείχε σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια, παρακολούθησε Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής 400 ωρών αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπονεί διδακτορική διατριβή στο ΠΤΝ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: «Η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στην Τουρκία». Συνέγραψε δύο ιστορικά μυθιστορήματα, το πρώτο με τίτλο «Στην Καρδιά της Αυτοκρατορίας», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη έκδοση και έχει μεταφραστεί στα Τουρκικά και το δεύτερο με τίτλο: «Smyrna delenda est. Το τέλος μιας μυθικής πόλης». Και τα δύο κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Επίκεντρο. Του αρέσουν τα ταξίδια, το διάβασμα βιβλίων και η κηπουρική.

 

 

 

Κων/νος Παππάς

Διευθυντής Φροντιστηρίων Newtone

Φυσικός

Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1995. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του συνέγραψε πτυχιακή εργασία με θέμα: «Εντροπία και το βέλος του χρόνου». Από το 2000 μέχρι σήμερα ήταν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και εργάστηκε ως καθηγητής σε διάφορα φροντιστήρια της πόλης. Μιλάει Αγγλικά και ασχολείται με τον αθλητισμό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Αποστόλου

Μαθηματικός

Αποφοίτησε από τη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 1997 δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης, ως φροντιστής και καθηγητής μαθηματικών, σε δημόσια σχολεία, φροντιστήρια και το ΤΕΙ Ηπείρου. Μιλάει Αγγλικά και Αλβανικά.

 

Αναστασία Κυπαρίδου

Φιλόλογος

Αποφοίτησε από το τμήμα Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με λίαν καλώς.  Το 2005 εισήχθη στο μεταπτυχιακό τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το 2008 πήρε με άριστα το δίπλωμα των μεταπτυχιακών σπουδών του κλάδου Νεότερης Ελληνικής Φιλολογίας. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της ολοκλήρωσε μια σειρά συναφών εργασιών και εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα: «Γυναίκες του μύθου στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη». Από το 2002 μέχρι και σήμερα  εργάζεται ως φιλόλογος στον ιδιωτικό τομέα, διδάσκοντας σε τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου κυρίως αρχαία ελληνικά και λατινικά. Γνωρίζει πολύ καλά τη γερμανική και την αγγλική, καθώς επίσης και το χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Σταματία Παρασκευά

Χημικός

Αποφοίτησε από το Χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδικότητα στη «Διδακτική της Χημείας» και στον «Κλάδο Τροφίμων». Από το 2007 διδάσκει Χημεία στην ιδιωτική Μέση Εκπαίδευση και από το 2011 έως σήμερα, εργάζεται ως Χημικός στο χημείο της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ». Έχει συντάξει επιστημονική εργασία σχετικά με την ασφάλεια Τροφίμων–HACCP. Συμμετείχε ως εξετάστρια σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. της ειδικότητας «Τεχνικός φαρμάκων καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων» κατά τα έτη 2008-2009. Κατά τα έτη 2008-2010 εργάστηκε σε διάφορους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Αγγελική Αθανασοπούλου

Πληροφορικός

Αποφοίτησε από το τμήμα της Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι φοιτήτρια επί πτυχίω στη  Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2007, διδάσκει μαθήματα  Α.Ε.Π.Π-Πληροφορικής σε διάφορα φροντιστήρια της πόλης. Εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο  1ο ΙΕΚ Ιωαννίνων για τις ειδικότητες Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, Βιοχημικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και Βοηθός Φυσικοθεραπευτή–Υπάλληλος Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας. Παράλληλα, συμμετείχε σε διάφορες ημερίδες οργανωμένες από εταιρείες πληροφορικής (Microsoft, Forthnet Hellas) ασχολήθηκε με τη δημιουργία ιστοσελίδων και μιλάει Αγγλικά. Της αρέσει το θέατρο, ο κινηματογράφος και η γυμναστική.

 

Νατάσα Πολίτη

Οικονομολόγος

Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το 2005 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική». Από το 2003 διδάσκει σε φροντιστήρια της πόλης ενώ παράλληλα έχει εργαστεί και ως διοικητικό προσωπικό σε δημόσιες υπηρεσίες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μηχανογραφημένης λογιστικής και είναι γνώστης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά και ο κλασσικός χορός και τα ταξίδια εντάσσονται στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της.

 

Επικοινωνία
 • 8ης Μεραρχίας 3-5 έναντι κολυμβητηρίου
  (Ριζάρειος Πολιτεία - 1ος όροφος)
 • Τηλέφωνα: 26510-22999 & 26510-22964
 • Email: newtonefrontistiria@gmail.com

Εγγραφή στο Newsletter

 • Increase
 • Decrease
 • Normal
 • Black/White
 • White/Black
 • Βασικό