Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Είστε εδώ

Τα Φροντιστήρια Newtone βρίσκονται στη Ριζάρειο Πολιτεία και στεγάζονται στις πιο σύγχρονες και καλαίσθητες κτιριακές εγκαταστάσεις της πόλης των Ιωαννίνων. Επειδή η εκπαιδευτική διαδικασία δε θα πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από το ιδανικό, τα μαθήματα διεξάγονται σε χώρους, οι οποίοι ικανοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Διαθέτουν τις μεγαλύτερες αίθουσες διδασκαλίας, με καλαίσθητη διακόσμηση, βοηθητικούς χώρους, τουαλέτες και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικό χώρο διαλλείματος και εξωτερικό αίθριο. 
Στα Φροντιστήρια Newtone τα πάντα έχουν σχεδιαστεί για το μαθητή και στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ο μαθητής. Θεωρούμε την επιτυχία των μαθητών μας σκοπό και ποτέ μέσο για την επίτευξη άλλων σκοπών. Με νέες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας, στοχευμένες κινήσεις, εξατομικευμένη βοήθεια, αποφυγή της πολύωρης, εξαντλητικής και αναποτελεσματικής μελέτης και σεβόμενοι τους μαθητές μας, η νέα εκπαιδευτική φιλοσοφία μας στοχεύει στο μέγιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
Στα πλαίσια της νέα εκπαιδευτικής φιλοσοφίας των Φροντιστηρίων Newtone, εντάσσεται και η καθημερινή εξέταση των μαθητών (γραπτή-προφορική), προκειμένου να αποφεύγονται μεγάλες χρονικές περίοδοι κατά τις οποίες ο μαθητής δεν εξετάζεται και έτσι σταδιακά δημιουργείται απώλεια ουσιαστικής επαφής με το μάθημα.
Με πίστη στις αρχές της οργάνωσης και του προγραμματισμού, στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς (1ο δεκαήμερο Οκτωβρίου), οι μαθητές και οι γονείς θα είναι ενήμεροι για το ακριβές ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων των Φροντιστηρίων Newtone.
Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι μια διαδικασία σύνθετη και πολύπλευρη. Απαραίτητο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι και η καταγραφή και ο έλεγχος της επίδοσης του μαθητή. Με αυτό το δεδομένο, τα Φροντιστήρια Newtone καθιερώνουν τη μηνιαία καρτέλα επίδοσης μαθητή, στην οποία θα καταγράφεται η εβδομαδιαία επίδοση του κάθε μαθητή. Με αυτό τον τρόπο οι καθηγητές έχουν πληρέστερη και αναλυτική εικόνα του μαθητή και προβαίνουν άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις.
Μπορεί οι άμεσοι και καθημερινοί συνεργάτες μας να είναι οι μαθητές, απαραίτητη όμως στην επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος είναι και η συνεργασία των γονέων. Θεωρώντας τους μαθητές μας αυθύπαρκτες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες και αντιμετωπίζοντάς τους ισότιμα, κατανοούμε ότι διανύουν μία πολύ κρίσιμη αλλά και πολύ ωραία περίοδο της ζωής τους, την εφηβεία. Γι’ αυτό το λόγο, τα Φροντιστήρια Newtone καθιερώνουν τακτικές ενημερώσεις των γονέων, κατά τις οποίες με κάθε εχεμύθεια και με συντονισμένη δράση θα αναζητάμε τρόπους εξάλειψης κάθε είδους αδυναμίας και αντιμετώπισης κάθε ιδιαιτερότητας. Έκτατες συναντήσεις γονέων και καθηγητών θα είναι δυνατές οποτεδήποτε κατόπιν συνεννοήσεως.
Οι έμπειροι καθηγητές των Φροντιστηρίων Newtone γνωρίζουν ότι πέρα από τη στοχοθεσία και τη συστηματική μελέτη, στην επιτυχία των μαθητών συμβάλλουν και κάποιες συμβουλές επιτυχίας, τις οποίες είναι πρόθυμοι να μεταδώσουν στους μαθητές, προκειμένου να κάνουν την ποιοτική διαφορά.

 

Επικοινωνία
 • 8ης Μεραρχίας 3-5 έναντι κολυμβητηρίου
  (Ριζάρειος Πολιτεία - 1ος όροφος)
 • Τηλέφωνα: 26510-22999 & 26510-22964
 • Email: newtonefrontistiria@gmail.com

Εγγραφή στο Newsletter

 • Increase
 • Decrease
 • Normal
 • Black/White
 • White/Black
 • Βασικό