Εξειδικευμένες Πρόσθετες Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες

Είστε εδώ

 

Τα Φροντιστήρια Newtone, παρέχουν και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως τμήματα τριών, τεσσάρων (3-4) μαθητών, προκειμένου να ικανοποιήσουν απαιτήσεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα ομαδικά μαθήματα. Τα συγκεκριμένα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εφόσον προσέλθει στο φροντιστήριο σχηματισμένη ομάδα τριών, τεσσάρων (3-4) μαθητών.
Τα Φροντιστήρια Newtone, στο πλαίσιο των υπηρεσιών τους παρέχουν, εφόσον ζητηθεί και κατόπιν συνεννοήσεως με τη Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό, τη δυνατότητα επικουρικών ιδιαίτερων μαθημάτων στους χώρους του φροντιστηρίου.
Στα Φροντιστήρια Newtone υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, προκειμένου τα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού της Οικονομίας και Πληροφορικής να διδάσκονται και σε πραγματικές συνθήκες και όχι μόνο θεωρητικά.
Προκειμένου τόσο οι γονείς, όσο και οι υποψήφιοι να είναι ενημερωμένοι για το νέο εξεταστικό σύστημα, τα Φροντιστήρια Newtone παρέχουν πλήρη ενημέρωση για τη δομή και τις λεπτομέρειές του.
Στη γενικότερη φιλοσοφία των Φροντιστηρίων Newtone, εντάσσεται και η έγκαιρη ενημέρωση των γονέων, κατά την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, το οποίο θα ακολουθήσουν οι μαθητές. Με αυτόν τον τρόπο οι γονείς θα είναι έγκαιρα ενημερωμένοι για το τι πρόκειται να διδαχθούν τα παιδιά τους και έτσι θα μπορούν να ασκούν αποτελεσματικότερο έλεγχο.
Επειδή η επιλογή πανεπιστημιακών σχολών και κατ’ επέκταση η επιλογή επαγγέλματος προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, τις οποίες οι μαθητές δε διαθέτουν, τα Φροντιστήρια Newtone καινοτομούν και σε συγκεκριμένο χρόνο πραγματοποιούν σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένο προσωπικό, για τους γονείς και τους μαθητές.
Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία, καθοριστικής σημασίας και προϋποθέτει γνώσεις και στρατηγική. Γι’ αυτό το λόγο, τα Φροντιστήρια Newtone παρέχουν σε συγκεκριμένο χρόνο σεμινάριο από εξειδικευμένο προσωπικό για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
Για τους περισσότερους μαθητές και τους γονείς τους οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία επώδυνη διαδικασία, η οποία πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες και ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Τα Φροντιστήρια Newtone, έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε συνεργασία με απόλυτα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, παρέχουν σεμινάρια διαχείρισης άγχους και σεμινάρια δημιουργίας θετικού κλίματος για γονείς και μαθητές.
Για τα ειδικά μαθήματα, τα οποία εξετάζονται στα πλαίσια των πανελληνίων εξετάσεων, τα Φροντιστήρια Newtone παρέχουν τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά), καθώς και ειδικό εκγυμναστή-προπονητή, για τους υποψηφίους των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών και των ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία). Από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα λειτουργήσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πολυτεχνική σχολή της Αρχιτεκτονικής. Τα Φροντιστήρια Newtone, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, στο πρόγραμμα σπουδών τους συμπεριλαμβάνουν μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου από ειδικό καθηγητή, για τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

 

 

Επικοινωνία
 • 8ης Μεραρχίας 3-5 έναντι κολυμβητηρίου
  (Ριζάρειος Πολιτεία - 1ος όροφος)
 • Τηλέφωνα: 26510-22999 & 26510-22964
 • Email: newtonefrontistiria@gmail.com

Εγγραφή στο Newsletter

 • Increase
 • Decrease
 • Normal
 • Black/White
 • White/Black
 • Βασικό